KVKL:n asuntomarkkinatiedotteet

 

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto julkaisee kuukausittain asuntomarkkinatiedotteita, joissa tarkastellaan myytyjen asuntojen määrää, asuntojen hintakehitystä ja niiden myyntiaikoja. Markkinatiedot perustuvat Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hintaseurantapalveluun, johon kirjataan suomalaisten välitysliikkeiden välittämät kaupat sekä palvelun asiakkaina olevien rakennusliikkeiden kaupat. Mukana tarkastelussa ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Pori, Oulu, Tampere, Turku ja Vaasa. Voit ladata tiedotteen pdf-tiedostona alla olevan linkin kautta. Liittymällä postituslistallemme saat asuntomarkkinatiedotteen heti sen julkaisupäivänä. 

 

KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN KESKUSLIITON ASUNTOMARKKINATIEDOTE 1/2018​

Vuosi 2018 alkoi vilkkaan asuntokaupan merkeissä. Käytettyjä asuntoja myytiin tammikuussa 4,5% enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Uusien asuntojen myynnin kasvu on tasaantunut, mutta kauppamäärät ovat edelleen korkealla tasolla. Tammikuussa 2018 myytiin 4,5% enemmän käytettyjä asuntoja viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. Lue koko tiedote täältä. 

 

KIINTEISTÖNVÄLITYSALAN KESKUSLIITON
ASUNTOMARKKINATIEDOTE 2/2018

Tammikuussa vilkkaana käynyt asuntokauppa kääntyi helmikuussa laskuun. Tammi-helmikuun osalta käytettyjen kerrostaloasuntojen kauppamäärä on edelleen n. 1% suurempi kuin viime vuonna, mutta rivi- ja omakotitalokauppojen osalta vuosi on käynnistynyt reilut 4% viime vuotta hitaammin. Lue koko tiedote täältä.