HENKILÖKUNTA

Jukka Malila

Toimitusjohtaja YTM Jukka Malila on työskennellyt Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto (KVKL) ry:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 lähtien. 

Aiemmin Malila on toiminut toimitusjohtajana Suomen Kiinteistönvälittäjäliitossa, Suomen Autourheilijoiden liitossa ja autourheilun valtakunnallisessa markkinointiyhtiössä, AKK Sports Oy:ssä. 1990-luvulla Malila toimi myös Teollisuuden Voima Oy:n viestintätoimiston päällikkönä sekä 2000-luvun taitteen molemmin puolin kunnanjohtajana.

Malilan 2000 -luvun tärkeimmät luottamustehtävät löytyvät Euroopan kiinteistövälitysalan järjestön (EPAG/myöhemmin CEPI), Pohjoismaiden kiinteistönvälittäjien järjestön (NEU) ja Pohjois-Amerikan Kiinteistönvälittäjien järjestön (NAR) johtotehtävistä.

Yhteystiedot:

jukka.malilvkl.fi
puh: +358-50-5112100
Twitter: @JukkaMalila

Niina Majamaa

Johdon assistentti, Niina Majamaa vastaa järjestön asiakaspalvelusta, LKV-valmennuksien järjestelyistä, tapahtumien, markkinoinnin sekä viestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta.

Aiemmin Majamaa on työskennellyt mm. Suomen Liikunnassa ja Urheilussa, Suomen Tanssiurheiluliitossa ja Fysiosporttis Oy:ssa.

Yhteystiedot:
niina.majamavkl.fi
puh: 050 5023 886

Heli Järvi

Lakimies, varatuomari, LKV Heli Järven tehtäviin kuuluu yhdistyksen edunvalvontatyö (asioiden suunnittelu, valmistelu ja koordinointitehtävät). Järvi toimii KVKL:n laki- ja lausuntovaliokunnan esittelijänä ja sihteerinä. 

Järvi on työskennellyt aiemmin mm. Suomen Vuokranantajat ry:ssä ja Satakunnan käräjäoikeudessa.

heli.jarvvkl.fi
(ei lakineuvontaa) 

Tiina Frosterus

Johdon assistentti, tradenomi Tiina Frosterus vastaa järjestön asiakaspalvelusta, LKV-valmennuksien järjestelyistä, tapahtumien, markkinoinnin sekä viestinnän suunnittelusta ja koordinoimisesta.

(Äitiyslomalla 1.10.2016 alkaen).