Uutinen 11.01.2021

Data-analyytikko asuntomarkkinatiedon ytimeen

Etsimme data-analyytikkoa osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto on valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Edustamme yli 80% alan toimijoista. Jäseniämme ovat suurimmat kiinteistönvälitysalan yritykset ja yhteisö. Tavoitteemme on edistää asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistönvälitystä Suomessa. Autamme kiinteistönvälitysalalla toimivia jatkuvasti kehittämään osaamistaan ja kasvattamaan arvostustaan.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ylläpitää alan laajinta tietovarantoa toteutuneista asuntokaupoista. Hintaseurantapalvelu käsittää jo yli 1,5 miljoonaa asunto- ja kiinteistökauppaa koko maasta usean vuosikymmenen ajalta. Liitolla on datankäyttöasiakkaita yli 800 Suomen Pankista pienempiin kiinteistönvälittäjiin, viranomaisista rakennuttajiin

Tarjoamme näköalapaikan asuntomarkkinoita koskevan tiedon ytimessä. Tunnet kiinnostusta kiinteistönvälitykseen sekä esimerkiksi aluemaantieteeseen, ja osaat hyödyntää tilastollisia menetelmiä sujuvasti. Tehtävät sisältävät liiton datavarannon käsittelyä, sekä yhdistelyä eri tietolähteiden kanssa, alan tunnuslukujen laskentaa ja raportointia.

Sinulla on erittäin hyvä ja huolellinen työskentelyote, pidät datan havainnoillistamisesta esim. PowerBI:n avulla. Käsittelet tietokantoja ja perusscriptejä luontevasti. Osaat arvioida toiminnan kannalta kriittiset tekijät, ja nautit datan jalostamisesta mielenkiintoiseksi informaatioksi.   

Tehtävä on osa-aikainen ja sovitettavissa esim. opintojen loppuvaiheeseen.

Yhteydenotot ja hakemukset 31.1.2021 mennessä.

Annukka Mickelsson
Toimitusjohtaja
puh 050 339 0963
Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry
annukka.mickelsson@kvkl.fi