Tervetuloa Suomen laadukkaimpaan
kiinteistönvälitysalan tapahtumaan!

Juhlavuoden ohjelmassa 

Hyvän Välitystavan päivää vietetään 10.10.2018 Helsingissä. Päivä on kattava läpileikkaus suomalaiseen asuntomarkkinaan, kiinteistönvälitysalan juridiikkaan, kaupan sähköistymisen hallintaan ja tämän hetken polttavimpiin aiheisiin, kuten taloyhtiölainoihin ja dronekuvaukseen. Tapahtumassa esitellään uunituoreina
päivitetty Hyvän Välitystavan ohje ja KVKL:n uusi strategia.   


Katseemme on nykyhetken lisäksi vahvasti tulevaisuudessa. Hyvän Välitystavan päivässä etsitään somekouluttajan opeilla somesta asiakkaat ja paneelin osallistujat paljastavat, kuinka he ovat palvelumuotoilun avulla voittaneet asiakkaita yhä kiristyvässä kilpailussa ja ja miten digitalisuus voi vauhdittaa businesta.  

Välitysalan nuoret osaajat ovat korkeakoulutettuja asuntokaupan ammattilaisia – millainen on välitysalan tulevaisuus heidän silmin? Ammattikorkeakoulujen puheenvuoro avaa silmät uudenlaiselle asuntokaupan ammattilaisuudelle.


KATSO TÄSTÄ PÄIVÄN OHJELMA


Hyvän Välitystavan päivän puhujat ovat alan tärkeimpiä vaikuttajia

Asiantuntijoina toimivat laki-ja lausuntovaliokunnan puheenjohtaja Tapio Nevala, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, KIRA-Digin puheenjohtaja Jyrki Laurikainen, Hypon pääekonimisti Juhana Brotherus, asuntokaupan kouluttaja Terhi Loikkanen, tilastoasiantuntija Ilkka Lehtinen, Bo LKV:n perustaja Sirena Kiviranta ja Trafin johtava asiantuntija Jukka Hannola. Luovuuden asiamies Mato Valtonen toimii paneelikeskustelun moderaattorina ja yritysjohdon somekouluttaja Laura Vuorio-Kuokka paljastaa miten somesta löytää asiakkaat.
 

Tervetuloa inspiroitumaan ja verkostoitumaan
Hyvän Välitystavan päivään!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ