Tapahtumat 30.08.2020

Hyvän välitystavan päivä 9.10.2020

Kiinteistönvälitysalan tärkein koulutustapahtuma Hyvän välitystavan päivä 2020 järjestetään tänä vuonna turvallisesti ja joustavasti verkossa!

Voit osallistua tapahtumaan etänä kotitoimistolta tai yhteisesti koko toimiston kanssa. Tilaisuudesta tulee myyntiin myös tapahtumatallenteet.

Tapahtuman juontaa Peter Nyman, joka haastattelee puhujia ja esittää striimin kautta osallistuvien kysymykset heille. Osallistu tapahtumaan Viestiseinän kautta tai lähetä kysymyksesi jo etukäteen puhujille toimisto@kvkl.fi

Osallistu ryhmälipun arvontaan lähettämällä kysymys asiantuntijalle sähköpostilla toimisto@kvkl.fi 22.9.2020 mennessä. Yksi ryhmälippu oikeuttaa verkko-osallistumisen 2-15 henkilölle, lipun arvo on 199 euroa. Voittaja arvotaan 24.9.2020 kaikkien kysymyksen lähettäneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Hyvän välitystavan päivä

Aika: perjantai 9.10.2020 klo 9.00–12.15
Paikka: Verkkolähetys
Hinnat: Yhden hengen lippu 99 euroa ja lippu koko toimiston käyttöön 199 euroa, alv 0 %.

Korona iski kansantalouteen – miten käy kiinteistönvälitykselle? Kuinka Hyvää välitystapaa noudatetaan digitaalisessa kaupanteossa? Miten vähentää asuntokauppariitoja? Näihin kysymyksiin saat vastauksen Hyvän välitystavan päivässä!

OHJELMA

Tilaisuuden juontaa Peter Nyman.

9.00 Tervetuloa taajuuksille!
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja Annukka Mickelsson

9.15 Ylös korona-kanveesista! Näin finanssiala on mukana taloustalkoissa
Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi

9.45 Hyvän välitystavan ohjeen tärkeimmät päivitykset
KVKL:n laki- ja lausuntovaliokunnan varapuheenjohtaja Petri Keskitalo

10.10 Uusittu Hyvä vuokravälitystapa
Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola

10.45 TAUKO

11.00 Kuinka noudattaa Hyvää välitystapaa digitaalisessa asuntokaupassa?
KVKL:n laki- ja lausuntovaliokunnan jäsen Sanna Suni

11.25 Asuntokauppariidat alas!
Lex Legaton kuluttajaoikeusjuristi Tuula Sario

12.00 Hyvän välitystavan lähettiläiden loppuyhteenveto tilaisuudesta. Mitä uudistuksia alalle tulee ja miten kiinteistönvälittäjä ottaa ne haltuun?
Linda Leino, Raumanmeren Kiinteistönvälitys ja Sofia Ruokanen, Huoneistokeskus

12.15 Tilaisuus päättyy

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto pidättää oikeuden muuttaa ohjelmaa.


Puhujat

Annukka Mickelsson

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton toimitusjohtaja KTM Annukka Mickelsson on strategisen kehittämistyön ammattilainen ja viestintäosaaja.

Peter Nyman

Päivän juontaja Peter Nyman on toimittaja, viestintäyrittäjä ja lukuisten huippuseminaarien palkittu moderaattori. Hän juontaa kolmella kielellä, vahvuuksinaan yleissivistys, uteliaisuus ja huumori.

Petri Keskitalo

Keskusliiton laki- ja lausuntovaliokunnan 
varapuheenjohtaja AA, OTL, VT Keskitalo on erikoistunut asumisen juridiikkaan ja toiminut koko lakimies- ja asianajouransa ajan erilaisissa asunto- ja kiinteistönkauppaan sekä asumiseen liittyvän juridiikan parissa.

Piia-Noora Kauppi

Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi edustaa suomalaista finanssialaa kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kauppi vastaa finanssialan sääntelytyön strategian luomisesta ja toteuttamisesta.

Sanna Suni

Keskusliiton laki- ja lausuntovaliokunnan jäsen ja Kiinteistömaailman lakiasiainpäällikkö, Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnan jäsen.

Tuula Sario

Sario on kokenut juristi, kuluttajaoikeuden asiantuntija ja kouluttaja. Sariolla on yli 25 vuoden kokemus lainvalmistelusta, riitojen ratkaisusta, neuvonnasta ja kouluttamisesta kuluttaja- sekä asunto- ja kiinteistökaupan alalla. 

Timo Metsola

Vuokraturvan toimitusjohtaja, perustaja ja pääomistaja Metsola toimii myös Suomen Vuokranantajat ry:n hallituksessa ja on pitkän linjan asuntosijoittaja.

Sofia Ruokanen

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hyvän välitystavan lähettiläs 2020-2021 Ruokanen toimii myyntineuvottelijana Oulunkylän Huoneistokeskuksessa.

Linda Leino

Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hyvän välitystavan lähettiläs 2020-2021, LKV, YKV ja kaupanvahvistaja Leino työskentelee Raumanmeren Kiinteistönvälitys Oy:ssä.