LKV-valmennus

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto järjestää valmennuskursseja LKV-kokeeseen. Valmennuksemme sopii välitysalalla toimiville, joilla on jo jonkin verran kokemusta alasta. Miksi kannattaa osallistua valmennukseen? Opiskelet kolme tehokasta päivää valmentajien kanssa Saat käyttöösi opiskelumateriaalit Moodlessa Opit täsmälleen oikeat asiat koetta varten Opit käyttämään lakikirjaa ja valmennuksessa laputetaan lakikirja Valmennuksessa hiotaan tenttivastaustekniikkaa ja tehdään harjoitustehtäviä. Valmennuksissa käydään läpi LKV-kokeen keskeisimmät osa-alueet: Kiinteistönvälitystoimintaa koskeva sääntely Yksityisoikeuden perusteet kiinteistönvälittäjän näkökulmasta (mm.oikeustoimilaki, avioliittolaki, perintökaari ja holhoustoimilaki) Asunto-osake kaupan kohteena Kiinteistö kaupan kohteena Verotus Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostaminen Valmennuksessa tulee olla oma Kiinteistölainsäädäntö kirja, joka laputetaan tunnilla. Ennen valmennusta kannattaa myös tutustua Kiinteistönvälittäjän käsikirjaan ja Hyvän välitystavan ohjeeseen. LKV-valmennus 2+2 päivää 10.-11.10.2019 ja 4.–5.11.2019 ja verkkokurssi Syksyn valmennus LKV-kokeeseen järjestetään Kiinkon kanssa. Valmennus käsittää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), kaksi itseopiskelujaksoa ja bonuksena LKV-verkkokurssin käyttöoikeuden. Orientaatiojaksolla saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa ja voit opiskella ennakkoon tulevia aiheita verkkokurssin avulla. Syksyn valmennus LKV-kokeeseen järjestetään Kiinkon kanssa. Valmennus käsittää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), kaksi itseopiskelujaksoa ja bonuksena LKV-verkkokurssin käyttöoikeuden. Orientaatiojaksolla saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa ja voit opiskella ennakkoon tulevia aiheita verkkokurssin avulla. Lähiopetuspäivillä selvitetään virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen, kiinteistönkaupan, kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistönmuodostuksen kysymyksiä sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa ja aikaisempia koekysymyksiä. Luentojen aikana aiheita tarkastellaan aikaisempien kysymysten valossa sekä harjoitellaan lakikirjan systematiikkaa. Parhaan tuloksen saat kuuntelemallaverkkokurssin luentoja ennen lähiopetusta. Itseopiskelujaksoillä harjoitellaan kirjoittamista ja vastaustekniikkaa ohjatusti LKV-verkkokurssin (n. 18 tuntia videoituja luentoja ja testejä) avulla voit kerrata aihealueita missä ja milloin vain. Verkkokurssin aktivointitunnukset käyttöösi osallistumisesi vahvistuksen yhteydessä ja ne ovat voimassa koepäivään asti. Koulutuksen kesto on n. 2 kk. LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto järjestää valmennuskursseja LKV-kokeeseen. Valmennuksemme sopii välitysalalla toimiville, joilla on jo jonkin verran kokemusta alasta.


Miksi kannattaa osallistua valmennukseen?

 • Opiskelet kolme tehokasta päivää valmentajien kanssa
 • Saat käyttöösi opiskelumateriaalit Moodlessa
 • Opit täsmälleen oikeat asiat koetta varten
 • Opit käyttämään lakikirjaa ja valmennuksessa laputetaan lakikirja
 • Valmennuksessa hiotaan tenttivastaustekniikkaa ja tehdään harjoitustehtäviä.


Valmennuksissa käydään läpi LKV-kokeen keskeisimmät osa-alueet:

 • Kiinteistönvälitystoimintaa koskeva sääntely
 • Yksityisoikeuden perusteet kiinteistönvälittäjän näkökulmasta (mm.oikeustoimilaki, avioliittolaki, perintökaari ja holhoustoimilaki)
 • Asunto-osake kaupan kohteena
 • Kiinteistö kaupan kohteena
 • Verotus
 • Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostaminen

Valmennuksessa tulee olla oma Kiinteistölainsäädäntö kirja, joka laputetaan tunnilla. Ennen valmennusta kannattaa myös tutustua Kiinteistönvälittäjän käsikirjaan ja Hyvän välitystavan ohjeeseen.

LKV-valmennus 2+2 päivää 10.-11.10.2019 ja 4.–5.11.2019 ja verkkokurssi

Syksyn valmennus LKV-kokeeseen järjestetään Kiinkon kanssa. Valmennus käsittää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), kaksi itseopiskelujaksoa ja bonuksena LKV-verkkokurssin käyttöoikeuden. Orientaatiojaksolla saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa ja voit opiskella ennakkoon tulevia aiheita verkkokurssin avulla.

Syksyn valmennus LKV-kokeeseen järjestetään Kiinkon kanssa. Valmennus käsittää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), kaksi itseopiskelujaksoa ja bonuksena LKV-verkkokurssin käyttöoikeuden. Orientaatiojaksolla saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa ja voit opiskella ennakkoon tulevia aiheita verkkokurssin avulla.

Lähiopetuspäivillä selvitetään virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen, kiinteistönkaupan, kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistönmuodostuksen kysymyksiä sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa ja aikaisempia koekysymyksiä. Luentojen aikana aiheita tarkastellaan aikaisempien kysymysten valossa sekä harjoitellaan lakikirjan systematiikkaa. Parhaan tuloksen saat kuuntelemalla
verkkokurssin luentoja ennen lähiopetusta. Itseopiskelujaksoillä harjoitellaan kirjoittamista ja vastaustekniikkaa ohjatusti

LKV-verkkokurssin (n. 18 tuntia videoituja luentoja ja testejä) avulla voit kerrata aihealueita missä ja milloin vain. Verkkokurssin aktivointitunnukset käyttöösi osallistumisesi vahvistuksen yhteydessä ja ne ovat voimassa koepäivään asti. Koulutuksen kesto on n. 2 kk.

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN