KVKL hintaseurantapalvelu on tarkoitettu kiinteistönvälitys- ja rakennusalalla toimivien yritysten  työkaluksi markkinahinnan määrittämiseksi sekä arvioiden ja neuvotteluiden tueksi. Palvelu kattaa suomalaisten kiinteistönvälittäjien tekemät kaupat vuodesta 1998 lähtien.

www.hintaseurantapalvelu.fi

Kirjaudu palveluun www.hintaseurantapalvelu.fi

KVKL hintaseurantapalvelun asiakaspalvelu
arkisin klo. 12.00-16.00 

Puh. 0600 55 1055 (Puhelun hinta 1 eur/minuutti.)
Email: hintaseurantapalvelvkl.fi 

Palvelun hinta on 45 e/kk + alv


NÄIN SAAT KÄYTTÖÖSI HINTASEURANTAPALVELUN

Palvelu on ensisijaisesti tarkoitettu kiinteistönvälitystä harjoittavien yritysten käyttöön. Jos yrityksesi on AVI:n kiinteistönvälitysrekisterissä, voit rekisteröidä yrityksen osoitteessa www.hintaseurantapalvelu.fi 

  1. Rekisteröi yritys ja luo samalla pääkäyttäjän käyttäjätunnus 
  2. Asiakaspalvelu tarkistaa yrityksen tiedot, jonka jälkeen yrityksen tili ja käyttäjätunnus aktivoidaan. Asiakaspalvelu vahvistaa pääkäyttäjälle aktivoinnin sähköpostitse. 
  3. Kun pääkäyttäjän tunnukset on aktivoitu, tulee pääkäyttäjän lisätä yrityksen kaikki toimipisteet palveluun, ja luoda käyttäjätunnukset yrityksen työntekijöille. 
  4.  

    Sivun ylhäällä oleva video opastaa KVKL hintaseurantapalvelun tärkeimpien toimintojen käytössä. Voit ladata videon myös tämän linkin kautta 


Lataa tästä pääkäyttäjän ohjeistus rekisteröintiin.


AINEISTOTIEDOT JA TIETOJEN SYÖTTÄMINEN
 
Kaupat tulevat näkyviin palvelussa pääsääntöisesti seuraavan kuukauden 15. päivänä. Pyydämme raportoimaan asiakaspalveluun, jos tilastoissa havaitaan selkeitä puutteita tai kohdetiedoissa on virheitä. 

Mikäli yrityksenne kauppatiedot ovat siirtyneet automaattisti vanhaan HSP:hen (esim. KIVI- tai PDX+ -järjestelmien kautta), onnistuu tämä jatkossakin, eikä yrityksenne tarvitse syöttää kauppatietoja käsin.