LKV valmennusLKV-valmennuskurssit

Asunnon ostaminen on usein yksityishenkilön elämän isoin kauppa, jossa alan osaavan ammattilaisen tuki on tärkeää. Kiinteistönvälittäjän nimikettä ja lyhennettä LKV voivat käyttää vain Keskuskauppakamarin LKV-kokeen hyväksytysti suorittaneet henkilöt.  KVKL:n valmennuskurssi on tehokas tapa valmistautua kokeeseen. Kurssien kouluttajina toimivat alan huippuasiantuntijat, joiden opastuksella pääset tavoitteeseesi!

Valmennukseen sisältyy lähiopiskelujaksot sekä verkko-opinnot Moodle oppimisympäristössä. Kolme päivää sis. verkko-opinnot kokonaisuuden hinta on 649 € ruokailuineen.

Seuraavat valmennukset järjestetään keväällä 2019. 

Valmennuksissa käydään läpi LKV-kokeen keskeisimmät osa-alueet:

 • Kiinteistönvälitystoimintaa koskeva sääntely
 • Yksityisoikeuden perusteet kiinteistönvälittäjän näkökulmasta (mm.oikeustoimilaki, avioliittolaki, perintökaari ja holhoustoimilaki)
 • Asunto-osake kaupan kohteena 
 • Kiinteistö kaupan kohteena
 • Verotus
 • Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostaminen

 

Miksi kannattaa osallistua KVKL:n valmennukseen? 

 1. Valmennuksen hinta-laatusuhde on markkinoiden ehdotonta huippua
 2. Valmennukseen sisältyy opiskelumateriaalit ja ennakkotehtävät verkossa sekä tehokkaat intensiivipäivät valmentajien kanssa
 3. Kurssin ansiosta opiskelet täsmälleen oikeita asioita koetta varten
 4. Opit käyttämään lakikirjaa  
 5. Valmennuksessa analysoidaan aiempien LKV-kokeiden tärkeimpiä kysymyksiä sekä hiotaan tenttivastaustekniikkaa.


Materiaalit ja kirjallisuusluettelo

Kokeen kirjallisuus- ja säädösluettelo löytyy Keskuskauppakamarin sivuilta:

  Lataa Kauppakamarin koko kirjallisuus ja säädösluettelo

Kokeeseen valmistautumisessa kannattaa käyttää apuna mm. uusinta painosta Kiinteistönvälittäjän käsikirjasta. Hyvän välitystavan ohje on hallittava hyvin.

Tutustu ohjeeseen.

Katso myös kiinteistönvälittäjän eettiset säännöt.

Kokeessa saa käyttää lakikirjaa. Suosittelemme hankkimaan koetta varten tuoreimman painoksen teoksesta Kiinteistölainsäädäntö.

Valmennuskurssille osallistuvat saavat opiskelumateriaalit Moodle verkkoympäristön kautta. Valmentajat laativat oppilaille etätehtäviä, jotka valmentavat opiskelijaa haastavaan LKV-kokeeseen.  


Tutustu Keskuskauppakamarin ohjeita koetilaisuuteen sivustoon tästä.

 

Minimiosallistujamäärä kurssille on 10 henkeä. Peruutuksen voi tehdä veloituksetta kaksi viikkoa ennen kurssin alkua.  Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan tai ilmoittautunut  ei saavu valmennukseen, tai valmennus perutaan alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkua, veloitetaan koko osallistumismaksu. KVKL pidättää oikeuden muuttaa ennalta ilmoitettua kurssiaikataulua.