Hyvän välitystavan lähettiläät

Hyvän välitystavan lähettiläät tuovat esille Hyvän välitystavan merkitystä asuntokaupassa. Lähettiläitä voi seurata somessa tunnisteella #hyvävälitystapa ja heitä voi myös tavata oppilaitoksissa ja messuilla.


Miro Turunen SKV Kiinteistönvälitys

Seuraa Miroa Instagramissa: miroturunenn

Työskentelen Joensuun SKV:llä.  Intohimo ja palo välitysalaa kohtaan sai alkunsa sijoitusasuntojen parista, jossa toimin usean vuoden ajan.

Minulle avautui mahdollisuus lähteä mukaan keskusliiton lanseeraaman Hyvän välitystavan lähettiläät -kampanjaan, joten nyt minulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäni minulle luontaisessa ympäristössä, sosiaalisessa mediassa. Odotan innolla tulevaa kampanjaa, tämä on hieno mahdollisuus verkostoitua kollegoiden kanssa, oppia uutta alasta ja ymmärtämään erilaisia toimintatapoja. Olen ollut pienestä pitäen kova urheilemaan, joten hektisen arjen vastapainoksi harrastukset tuovat sopivaa vastapainoa työntekoon.

Anna-Maija Kuosmanen SP-Koti Urbaanit

Seuraa Anna-Maijaa Instagramissa: urbaanitkodit

Yli 30v pankkiuran jälkeen siirryin kiinteistönvälitysalalle tavoitteenani tarjota kokonaispalvelua, jossa asunnon oston tai myynnin yhteydessä pystymme myös valmentamaan kokonaistaloutta.

Tiedän, että joukkoineni voimme pitkän pankkitaustan ansiosta hoitaa elämän tärkeimmät kaupat ammattitaidolla ja asiakkaalle laajemmin taloudellista arvoa tuottaen, Hyvää kiinteistönvälitystapaa noudattaen. LKV:n suoritin syksyllä 2018. Iloisena ja ylpeänä ryhdyn Hyvän välitystavan lähettilääksi, koska uskon, että voimme tuoda esille paljon hyödyllistä tietoa ihmisille asuntokaupan ympärillä.  Oma asunto on monelle meistä suurin yksittäinen omaisuuserä ja oma koti on paljon euromääräistä arvoaan suurempi. Haluan lisätä ymmärrystä tiedonanto sekä selonoton ympärillä, mitä ne tarkoittavat ja miten sujuva sekä turvallinen asuntokauppa saadaan vietyä onnellisesti maaliin siten, että kokonaistalous samalla myös muilta osin karttuu ja luo turvaa elämään.

Niklas Lyhykäinen RE/MAX

Seuraa Niklasta Instagramissa: nlyhykainen

Toimin yrittäjänä Helsingin RE/MAX Koteja yrityksessä. 11 vuoden kokemus on tehnyt minusta välitysalan asiantuntijan ja kunnianhimoisen yrittäjän. Yrityksessäni asiakasta palvelee aina tiimi huippuasiantuntijoita ja omaa ammattitaitoani todistamassa on laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys (LKV), kiinteistöarviointimestari (PVS), uudiskohdemestari (NHS), mittava palkintokokoelma uraltani ja useamman vuoden ajalta kertyneet positiiviset asiakaspalautteet.

Anna Iskala Kiinteistömaailma

Seuraa Annaa Instagramissa: annaiskalalkv

Olen toiminut viisi vuotta kiinteistönvälitysalalla, joista kohta neljä vuotta valtakunnallisen Kiinteistömaailman Helsingin sydämessä toimivassa Bulevardin myymälässä. Viestintäalan koulutus ja yrittäjyys, vuosikymmen ulkomailla ja vielä useampi Helsingin kantakaupungissa sekä kiinteistönvälitysalan tutkinnot tukevat kaikki työuraani. Yrittäjyys on opettanut, mitä on asettaa päämääriä ja aikatauluja, ja miten niissä pysytään. Positiivinen asenne sekä luovuus ovat myös piirteitä, jotka auttavat menestymään kiinteistönvälittäjän työssäni. Olen parhaimmillani, kun pääsen auttamaan asiakasta asunnonvaihdon haasteissa ja tavoittamaan unelmiaan. 

Hyvän välitystavan lähettiläänä haluan kiinnittää erityisesti huomiota siihen, että tämä työ vaatii tarkkuutta, suoraselkäisyyttä ja malttia. Minun tulee huomioida sekä myyjän että ostajan etuja kummankin osapuolen siitä hyötyen. Kiinteistönvälittäjä tekee ennen kaikkea vastuullista asiantuntijan ja monipuolista asiakaspalvelijan työtä.

Pasi Sarnikari Asunto Kompassi

Seuraa Pasia Instagramissa: asuntokompassi

Olen pitkän kokemuksen omaava kiinteistönvälittäjä Lahdesta. Työskentelen Asunto Kompassi Oy:ssä. Minulla on alan LKV pätevyys, Kiat-koulutus ja päivitän ammatillista osaamistani säännöllisesti alan koulutuksilla. Asuntokaupoissa korostuu mielestäni ammattitaito, huolellisuus, asiantuntijuus ja tyylikkyys. Reilu viisikymppisenä miehenä olen päässyt tutustumaan alaan monipuolisesti jo useiden vuosien ajan. Tavoitteeni on luotettavuudella ja inhimillisyydellä opastaa asiakkaani onnellisesti toivottuun lopputulokseen. Vapaa-aikaani vietän perheen ja lemmikkien kanssa puuhaillessa.

Hyvän välitystavan lähettiläänä saan kartutettua omaa osaamistani sosiaalisen median puolelta ja tuomaan esille omaa näkökulmaani kiinteistönvälittäjänä. On tärkeää kasvattaa alan tunnettavuutta yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Laura Kauppinen SKV Kiinteistönvälitys

Seuraa Lauraa Instagramissa: larsss.lkv

Olen tuore alan ammattilainen. Tarjoan nuorekasta, ennakkoluulotonta, raikasta sekä ammattimaista välityspalvelua käyttäen nykyaikaisia menetelmiä. Hyvän välitystavan merkitystä ei voi mielestäni korostaa liikaa. Rehellisyys, reilu peli ja yhteiset pelisäännöt ovat merkityksellisessä asemassa tällä alalla. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni mukaan välittämään tärkeää viestiä kuluttajille.

Ainoana kiinteistönvälittäjänä toimialueellani ja koko pohjoisessa suomessa pääsen ensimmäisenä Hyvän välitystavan lähettiläänä vaikuttamaan alaan positiivisesti, sekä jakamaan valoa ja tärkeää sanomaa ympärilleni. Odotan innolla kaikkea, mitä kampanja ikinä minulle tuokaan!

Johanna Boucht Sp-Koti

Seuraa Johannaa Instagramissa: johannabouchtlkv

Olen työskennellyt välittäjänä vuodesta 2004, eli tämän alan mittapuun mukaan jo aika pitkään. Suoritin LKV-kokeen, kun työkokemusta oli takana noin 1,5 vuotta, koska mielestäni on tärkeää ymmärtää mahdollisimman hyvin myös alamme lakiasiat. Vuosi sitten päätin ottaa seuraavan askeleen kouluttautumisessa, ja aloitin ylemmän kiinteistönvälittäjän koulutuksen. Saan siis käyttää myös YKV-titteliä 7.6 alkaen.

Työssäni olen tarkka, ja työkaverin kanssa nauretaan usein, että meillä on ”ohjeet, säännöt, neuvot”-kerho, koska haluamme molemmat tehdä asiat oikein! Vaikka olenkin tarkka, niin teen myös töitä pilke silmäkulmassa. Jonkunmoinen mottoni on että ”niin kauan kun voit nauraa itsellesi ei ilonaiheet lopu koskaan!”.

Yksityiselämän puolella olen varsinainen kotikissa. Vietän mielelläni vapaa-aikaa sohvalla kutoen villasukkia. Toinen henkireikäni on salitreeni maailman parhaiden treenikavereiden kanssa! Olemme pitkään treenanneet yhdessä ja vaikka treenit voivat olla tosi kovia kuuluu kyllä yleensä aina naurua meidän suunnaltamme! Minulla on kaksi aikuista lasta, jotka molemmat ovat jo muuttaneet kotoa.

Nanne Kaarre RE/MAX

Seuraa Nannea Instagramissa: Remax Noste

Lähdin RE/MAX-yrittäjäksi vuonna 2014 oltuani alalla vain reilun vuoden ja lakiteknisen osaamisen tärkeys korostui. Lähdinkin kaikkiin välitysalan ja myynnin koulutuksiin mihin vain pääsin. Toimiston täyttäessä nyt viisi vuotta ja henkilömäärän kasvettua 20 henkeen, ei tilanne ole muuttunut, päinvastoin. Itsensä ja muiden kouluttaminen on avain sekä omaan henkilökohtaiseen menestymiseen sekä välitysalan arvostuksen kasvattamiseen.

Päätehtäväni yrittäjänä on tukea välittäjiä työssään ja saada heidät saavuttamaan tavoitteensa, tässä olennainen osa on olla ajanhermoilla sekä välitysalan käytännöistä ja lainsäädännöstä, että myös tekniikan ja työvälineiden kehittymisestä. Tästä syystä lähdin innoissani mukaan tähän projektiin jossa mielestäni yhdistyy erinomaisesti nämä kaikki osa-alueet!