Hyvän välitystavan lähettiläs

Hyvän välitystavan lähettiläät tuovat esille Hyvän välitystavan merkitystä asuntokaupassa. Vuoden kestävän lähettiläskauden aikana Linda ja Sofia käyvät puhumassa välitysalan opiskelijoille eri oppilaitoksissa. Seuraa lähettiläitä somessa #hyvävälitystapa.

Sofia Ruokanen
Huoneistokeskus
Hyvän välitystavan lähettiläs
2020-2021

“Jokainen toimeksianto on luottamustehtävä, jossa välittäjän vastuuta ja toimintatapoja mitataan jatkuvasti. Vaikka teemme asuntokauppaa päivittäin, meidän tulee muistaa, että asiakkaille se on joka kerta ainutlaatuinen kokemus. Haluan kampanjan aikana kiinnittää huomiota siihen mitä välittäjän työhön kuuluu, ja miten palvelemme niin asunnon myyjiä kuin ostajia parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä työssä oppii koko ajan uutta ja onkin tärkeää kouluttautua jatkuvasti ja tietää mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu.”


Sofia Instagramissa @ruokanensofia
Sofia Facebookissa Sofia Ruokanen Myyntineuvottelija

Linda Leino
Sp-Koti Rauma
Hyvän välitystavan lähettiläs
2020-2021

”Kodinvaihto on merkittävä oikeustoimi, jonka vuoksi ammattitaitoisen ja osaavan kiinteistönvälittäjän valintaan kannattaa ehdottomasti panostaa. Hyvä Välitystapa ja sen noudattaminen toimii kulmakivenä välittäjän päivittäisessä työssä ja työ pitääkin sisällään myynnin ja markkinoinnin osaamisen lisäksi runsaasti myös juridisen puolen osaamista. Työ pitää sisällään runsaasti vastuuta, onhan kyseessä suurimmalle osalle elämän yksi suurimmista hankinnoista.”


Linda Instagramissa @lileschal
Linda Facebookissa Kiinteistönvälittäjä Linda Leino LKV


Hyvän välitystavan lähettiläät 2019-2020

Miro Turunen SKV Kiinteistönvälitys

Anna-Maija Kuosmanen
SP-Koti Urbaanit

Niklas Lyhykäinen RE/MAX

Anna Iskala Kiinteistömaailma

Pasi Sarnikari
Suomen Kiinteistönvälittäjät

Laura Kauppinen
SKV Kiinteistönvälitys

Johanna Boucht
Sp-Koti

Nanne Kaarre
RE/MAX