Toimitusjohtaja

Maria-Elena Ehrnrooth (Cowell)

Liiton toimitusjohtaja, valtiotieteen maisteri Maria-Elena Ehrnroothin (Cowell) vastuualueella on kiinteistönvälitysalan edunvalvonta ja alan toimintaedellytysten kehittäminen.
Yhteystiedot:
050 379 0507

Lakimies

Heli Yli-Kauppila

Lakimies, varatuomari, LKV Heli Yli-Kauppila toimii järjestön juridisena asiantuntijana. Hän osallistuu myös edunvalvontatyöhön ja toimii liiton laki- ja lausuntovaliokunnan esittelijänä/sihteerinä.
(ei neuvontaa)
Yhteystiedot:

Viestintäpäällikkö

Tiina Frosterus

Keskusliiton viestintäpäällikkö tradenomi Tiina Frosterus vastaa liiton viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta sekä tapahtumien järjestämisestä.
Yhteystiedot:
050 5023 886

Hintaseurantapalvelu

Hintaseurantapalvelun asiakaspalvelu

ma-pe klo 12–16 hintaseurantapalvelu (at) kvkl.fi Puh. 0600 55 1055 (puhelun hinta 1 eur/minuutti)
Yhteystiedot:
0600 55 1055

Kuluttajaneuvonta

Kuluttajille

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ei tarjoa neuvontaa tai käsittele välitysliikkeitä koskevia valituksia tai riita-asioita. Mahdolliset erimielisyydet on suositeltavaa ratkaista ensisijassa neuvottelemalla välitysliikkeen kanssa. Ota näissä tilanteissa yhteyttä joko suoraan omaan välittäjääsi tai välitysliikkeen vastaavaan hoitajaan. Kuluttajaneuvonnasta kaikki saavat maksutta opastusta ja sovitteluapua asunto- ja kiinteistökauppoja, vuokrausta sekä kiinteistön- ja vuokravälitystä koskevissa riitatilanteissa. Kilpailu- ja kuluttajaviraston kuluttajaneuvonnan yhteystiedot. 
Yhteystiedot:
029 505 3050

Kehitysjohtaja

Mikko Hämäläinen

Kehitysjohtaja Mikko Hämäläinen vastaa Hintaseurantapalvelun kehityksestä ja asiakkuuksista.
Yhteystiedot:
+358 40 774 8138