Tapahtumakalenteri


NEU Meeting

Aika: 29-30.8.2018
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: KVKL

NEU vuosikokous Helsingissä. Nordiska Egendomsmäklare Unionen on Pohjoismaiden kiinteistönvälittäjiä edustavien liittojen yhteinen organisaatio. Liitossa ovat mukana Tanska, Norja, Islanti, Ruotsi ja Suomi.

  

WDBE 2018 World Summit on Digital Built Environment

Aika: 11-12.9.2018
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: KIRA-digi ja RIL Events

Ensimmäinen World Summit on Digital Built Environment eli WDBE 2018 järjestetään Helsingissä Finlandia-talossa 11-12.9. WDBE 2018 on ainutlaatuinen läpileikkaus rakennetun ympäristön digitalisaatiosta. Tapahtuma tarjoaa tuhdin paketin tietoa, näkemyksiä, kokemuksia ja visioita jo käyttöön otettujen digitaalisten keinojen lisäksi ennen kaikkea huomisen mahdollisuuksista, olipa kyse sitten dronekuvista, pistepilvistä, mallipohjaisesta suunnittelusta, automatisoidusta esivalmistuksesta, koneohjauksesta, sensoriseurannasta tai mistä muusta tahansa.

  WDBE2018.org

Valmennus LKV-kokeeseen

Aika: 2-4.10.2018
Paikka: Vantaa
Järjestäjä: Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Onko tavoitteenasi LKV-tutkinto? LKV-koe on todella vaativa - kevään LKV-kokeessa hyväksyttyjä oli vain 34,5 prosenttia. KVKL:n valmennuksissa käydään läpi LKV-kokeen keskeisimmät osa-alueet: - Kiinteistönvälitystoimintaa koskeva sääntely - Yksityisoikeuden perusteet - Asunto-osake kaupan kohteena - Kiinteistö kaupan kohteena - Verotus - Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostaminen Kuluttajat ja välitysliikkeet kiinnittävät aikaisempaa enemmän huomiota työntekijöidensä koulutukseen ja pätevyyteen. LKV-pätevyys osoittaa, että välittäjä tuntee alan keskeisen lainsäädännön ja hyvän välitystavan.

Valmennus LKV-kokeeseen

  Ilmoittaudu

Hyvän Välitystavan päivä

Aika: 10.10.2018
Paikka: Helsinki
Järjestäjä: KVKL

Hyvän Välitystavan päivää vietetään 10.10.2018 Helsingissä. Tapahtuma on läpileikkaus kiinteistönvälitysalan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, unohtamatta konkreettisia oppeja lainsäädännöstä ja asiakaskohtaamisesta. Päivä huipentuu KVKL:n 10-vuotisjuhliin!